torstai 25. huhtikuuta 2013

Chyde vastailee Asema-mixtapesta

Chydeone: Mikkikuva pt5000. Asemakassubiisiä tässä, Studio Sattalite.

VHS:n ensimmäisenä kivijalkamyymälänäkin toimineen Kulttuurispotti Aseman suunnalla on ollut viime viikkoina ilmassa sellaista selkeää mixtapen syntyprosessin suuntaista värähtelyä. VHS-Street Team analysoi tilanteen, teki  nopean paikannuksen ja  otti suunnan kohti Turun Läntistä Pitkäkatua kysyäkseen Asema-mixtape -projektin isältä Chydeltä muutaman asian koskien piakkoin ilmestyvää kasettia. 



Lyhyesti ja ytimekkäästi -  Miks teippi?

Kasetti on se formaatti. Aseman pitkän historian aikana ollaan huomattu, että niitä ihan oikeesti silloin tällöin myös ostetaan, ei ainoastaan tehdä ja huslata pienissä piireissä. Oma blasteri on myös etsinnässä kesäks (tarjota saa)

Entä miks Asema-mixteippi? Mikä juttu ylipäätään, mistä sai alkunsa?

Turussa on suht hyvä määrä tietyn tason ylittäviä räpin tai sen tapaisen tekijöitä, kivahan niitä on aika ajoin kasata kokoon. Jotenkin Aseman nimikkeen alle tuntu luontevalta kyhätä tällanen, kaikki kuitenkin enemmän tai vähemmän on joko asiakkaita tai muuten tekemisissä Aseman kanssa.

Ketkä nauhalla mukana?

Murkkumise, Monsteri-Makke, Haamu, Lempi Joe aka Joe-setä, Iisi-Ö,Letkuyksikkö, Ronskibiitti, Heimo AK & Mertenmies, Ilkka Kalevi Tillanen, Kalmiston Jormas, Isimasa, Chyde... tähän vastaillessa ainaki nää.

Ovatko biisien aiheet myös tuossa Asema-maailmassa, mennäänkö niinkin diipeille leveleille että kuullaan kenties joku sydäntäraastava tilitys PA-laitevuokrauksesta tai kesähitti graafisista palveluista?

Toivottavasti näitä ei kuulla:) Tähän mennessä paketoiduissa biiseissä mennään todella leveällä skaalalla, ihan perus-räppiaihepiireistä mm. paikallishistorian kertaukseen jne.

Onko jotain eksklusiivista täkyä heittää? Tuleeko kassulla olemaan jotain poikkeuksellisen päräyttävää? Kansa janoaa tietää!

Low De Rok.

Kansa tyydyttyi

Millainen biisi Chydeltä kuullaan mixteipillä?

Se on vielä vaiheessa... Todennäkösesti yhteisveto K!rbyn kanssa, ironiasta on kyse siinä. Introssa uhoilen myös itselleni niin kovin tyypilliseen tapaan...

Milloin ilmestyy?  Kuullaanko myös muissa formaateissa?

Toukokuu sen on pakko olla, muuten mennään syysmetsään. Varmaan joku digidigi tulee myöhemmin sitten myöshkin.

Terveiset VHS-blogin lukijoille ja tulevan kevään ja kesän menovinkit?

Terveiset VHS-blogin lukijoille! Turkuräpklikk, Teh 2nd Coming @ Turku Soundcheck... Asema-sunnuntait Katarinalla näyttäis kans toteutuvan!


VHS suosittelee tarkastamaan Asema-mixtapen, jolla tosiaan mukana myös VHS-blogin seuraava vieras, huimassa ug-nosteessa viilettävä Letkuyksikkö
Stay tuned.